LIFESTYLE

Θανάσης Τσαλταμπάσης: “Όταν κράτησα την κόρη μου πρώτη φορά έκλαιγα, δεν το πίστευα”

Η Συνέντευξη του Θανάση Τσαλταμπάση

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, αναφερόμενος στην επερχόμενη παράσταση «Δον Κιχώτης». Ο ηθοποιός μίλησε για τις πρόβες και την ομάδα που εργάζεται πάνω στο έργο. «Η παράσταση τώρα φτιάχνεται, έχουμε στα χέρια μας ένα καταπληκτικό έργο που ζει αιώνες τώρα, με απίστευτα νοήματα, διαχρονικά, ωραίους ρόλους, υπόθεση που σε «κρατάει». Είναι σε μετάφραση του Άκη Δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση. «Ο Γιάννης Μπέζος ως σκηνοθέτης είναι καταπληκτικός, είναι από τους κορυφαίους για μένα. Δουλέψαμε μαζί στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», που ήταν από τις πρώτες μου δουλειές», είπε ο ηθοποιός, δείχνοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή του για τον σκηνοθέτη.

Οι Προκλήσεις της Πατρότητας

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την εμπειρία του ως νέος πατέρας. «Ως νέος μπαμπάς με δυσκολεύει ο ύπνος, ψάχνω ένα μαξιλαράκι να κοιμηθώ. Όταν κράτησα την κόρη μου πρώτη φορά έκλαιγα, δεν το πίστευα», αποκάλυψε. Αυτές οι προσωπικές του στιγμές έδειξαν μια πιο ανθρώπινη πλευρά του ηθοποιού, που αγγίζει το κοινό με την ειλικρίνειά του.

Οι Προκλήσεις και η Μαγεία της Σκηνής

Μιλώντας για τις προκλήσεις της θεατρικής σκηνής, ο Θανάσης περιέγραψε μια εμπειρία όπου η περιοχή είχε πάθει blackout κατά τη διάρκεια μιας παράστασης. «Μου έχει τύχει σε παράσταση να πάθει blackout η περιοχή, να σβήσουν όλα», είπε, δείχνοντας την απρόβλεπτη φύση του θεάτρου.

Η παράσταση «Δον Κιχώτης» αναμένεται να ξεκινήσει από την Ηλιούπολη, σε ένα φανταστικό θέατρο, από τις 5 έως τις 6 Ιουλίου. Με ένα δυνατό θίασο και την καθοδήγηση του Γιάννη Μπέζου, υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική θεατρική εμπειρία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk