LIFESTYLE

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: “Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε”

Η Δυσάρεστη Κατάσταση του Απόστολου Λύτρα

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, γνωστός τραγουδιστής, πρόσφατα έκανε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Αναφέρθηκε σε μια κατάσταση που τον προβληματίζει και δήλωσε ότι, αν και δεν γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες, είναι επικίνδυνο να φτάσει κάποιος σε σημείο να σηκώσει χέρι σε άλλον. Υπογράμμισε πως, ίσως να ήταν η πίεση που αισθανόταν που τον οδήγησε σε αυτήν την ενέργεια.

Δήλωση για τη Θέση και τη Πίεση

Ο Αδαμαντίδης τόνισε ότι το πρόβλημα είναι ακόμη πιο σοβαρό αν σκεφτούμε τη θέση του Απόστολου Λύτρα. Είπε ότι, «με στενοχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί». Αυτή η δήλωση δείχνει τη σημασία της κοινωνικής ευθύνης που συνοδεύει τον δημόσιο βίο.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Φαντάσου όμως, από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε. Όχι στο αποτέλεσμα. Για να φτάσει σε σημείο να σηκώσει χέρι, ίσως τον έπνιγε η κατάσταση, τον μείωσε και τον ξεφτίλισε. Να φτάσεις στο σημείο να χτυπήσεις στη μούρη; Δεν μπορούσε να δώσει μια σπρωξιά στον ώμο;».

Τέλος, αναφέρθηκε στο δικό του περιστατικό βίας με τη Βαρβάρα Κίρκη. «Εγώ δεν ακούμπησα καμία μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Στο περιστατικό με τη Βαρβάρα μπήκε πολύ “σάλτσα” μέσα. Ήταν στημένο», είπε κλείνοντας.

Σύγκριση με το Δικό του Περιστατικό

Στη συνέχεια, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε και το δικό του περιστατικό με τη Βαρβάρα Κίρκη. Ίσως μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες προσπαθεί να απεικονίσει τη σφοδρότητα των συναισθημάτων που αυξάνονται προοδευτικά σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό δημιουργεί μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από το πώς οι άνθρωποι διαχειρίζονται την πίεση και τις συγκρούσεις στη ζωή τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk