LIFESTYLE

 Super Bowl: Η Megan Fox και o Machine Gun Kelly μαζί 1 χρόνο μετά τις φήμες χωρισμού – Sean Strickland: “Αυτός ο άνθρωπος είναι ο διάβολος;”

Ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox  βρέθηκαν  σε ένα πάρτι στο Super Bowl του 2024, ένα χρόνο αφότου πυροδότησαν φήμες χωρισμού στο περσινό αθλητικό γεγονός.

Το ζευγάρι — που αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2022 — εθεάθη να διασκεδάζει κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Future το βράδυ στο Λας Βέγκας την Παρασκευή.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , η 37χρονη ηθοποιός των “Transformers” με  ροζ κυματιστά μαλλιά μέχρι τους ώμους έλαμπε στο πλευρό του ράπερ Machine Gun Kelly.

Ο Sean Strickland μπερδεμένος μαθαίνοντας για τη σχέση του Machine Gun Kelly και της Megan Fox, συγκρίνει τον ράπερ με τον “διάβολο”.

Ειδικότερα, ο πρώην πρωταθλητής μεσαίων βαρών του UFC, Σον Στρίκλαντ, σχολίασε τη σχέση της ηθοποιού του Χόλιγουντ Μέγκαν Φοξ και του Αμερικανού ράπερ Machine Gun Kelly.

Ο Στρίκλαντ εξέφρασε την έκπληξή του όταν έμαθε για τη σχέση για πρώτη φορά, αν και οι δυο τους φέρεται να είναι ζευγάρι από τον Μάιο του 2022.

 

Έγραψε στο X (πρώην twitter)

“Εσείς, ρε παιδιά, τι τρέμουλο συμβαίνει………. Transformers Megan Fox είναι με αυτό το πράγμα….. τι το πραγματικό f*ck έχει συμβεί στον κόσμο; Τι έχασα ? Είναι καλά; Αυτός ο άνθρωπος είναι ο διάβολος; @meganfox είσαι καλά; Χρειάζεσαι βοήθεια;”