LIFESTYLE

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έκαναν αυτή τη συμφωνία πριν παντρευτούν

Η Blake Lively αποκάλυψε τη συμφωνία που έκανε με τον Ryan Reynolds πριν παντρευτεί.

Η διάσημη ηθοποιός συζήτησε τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής στο επεισόδιο της 22ης Φεβρουαρίου της εκπομπής Substack της Amber Tamblyn Further Ado , αποκαλύπτοντας ότι εκείνη και ο Reynolds συμφώνησαν να δώσουν προτεραιότητα στη σχέση τους έναντι της εργασίας.

«Όταν ο Ράιαν και εγώ βρεθήκαμε μαζί, βάλαμε τον κανόνα να μην εργαζόμαστε ταυτόχρονα», είπε η Λάιβλι. «Για να μπορούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στην προσωπική μας ζωή».

Παραδεχόμενη ότι η τήρηση αυτού του κανόνα δεν είναι πάντα εύκολη, δεδομένου του πολυάσχολου προγράμματός τους, εξήγησε περαιτέρω, «Αυτό απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά όταν δεν είμαστε. Ακριβώς όπως ο οικονομικός σχεδιασμός και η διατήρηση αυτού. χρειάζεται ισορροπία».

Ανακαλώντας τα χρόνια της στα γυρίσματα του Gossip Girl , που προβλήθηκε για έξι σεζόν μεταξύ 2007 και 2012, η ​​Λάιβλι πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή «είχε συνηθίσει να δουλεύει σκληρά και να πηγαίνει και να πηγαίνει και να πηγαίνει και να μην σταματάει». Συνέχισε, « Το Gossip Girl ήταν έξι χρόνια από τη ζωή μου και μερικές φορές γυρίζαμε τρία επεισόδια ταυτόχρονα».

Η Λάιβλι και ο Ρέινολντς άρχισαν να βγαίνουν το 2011 μετά τα γυρίσματα του The Green Lantern . Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο, στις 9 Σεπτεμβρίου 2012, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής τους στη Νότια Καρολίνα. Το ζευγάρι έχει επίσης τέσσερα παιδιά, τις κόρες James, Inez και Betty, και ένα μωρό 1 έτους .