LIFESTYLE

Η 56χρονη Πάμελα Άντερσον ποζάρει για άλλη μια φορά χωρίς μακιγιάζ: “Απλά ένιωσα ελεύθερη”

Η Πάμελα Άντερσον δεν χρειάζεται τίποτα  για να νιώσει αυτοπεποίθηση.

Η πρωταγωνίστρια  του «Baywatch» έδειξε το γυμνό της πρόσωπο για το τεύχος 24 του «CR Fashion Book » που κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Πόζαρε με αυτοπεποίθηση με μια σειρά από outfits, με ένα διάφανο μακρυμάνικο κοστούμι από το The Attico σε συνδυασμό με λευκές γόβες Schiaparelli και βραχιόλια από την Pandora.

https://www.instagram.com/p/C4Lp5vOsQ50/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Η Άντερσον εξήγησε ότι αρκετοί άνθρωποι τη ρώτησαν αν ένιωθε «ευάλωτη» ή «εκτεθειμένη» κατά τη διάρκεια της γυμνής της στιγμής, με την οποία διαφωνούσε.

«Νομίζω, καλά, το έκανα για μένα. Μπορώ να βγω από την πόρτα έτσι; Όπως, είμαι καλά όπως είμαι», είπε. «Και απλά δεν ήθελα να μπω σε όλο το glam και να παίξω το παιχνίδι. «Θέλω απλώς να αναστρέψω το σενάριο. Θέλω να προκαλέσω την ομορφιά», συνέχισε το μοντέλο, προσθέτοντας ότι οι γιοι και οι μάνατζέρ της επέμεναν ότι χρειαζόταν μια glam ομάδα .

«Είπα, όχι, τι λες; Το γεγονός ότι μου το λέτε αυτό με κάνει να μην θέλω να το κάνω περισσότερο! Θα κάνω ένα φρέσκο πρόσωπο, χωρίς μακιγιάζ, χωρίς να προσποιούμαι χωρίς μακιγιάζ. Και απλά ένιωσα ελεύθερη. Κανείς δεν με κοίταξε και είπε, “Αγκχχχχ!”

Από τότε, η Άντερσον έχει αποφύγει να περνάει ώρες στις  καρέκλες μακιγιάζ, καθώς απολαμβάνει την ελευθερία να αγκαλιάζει τη φυσική της εμφάνιση και «δύσκολα» χρειάζεται να ετοιμαστεί.

«Είναι σαν να περνάς τη μισή σου ζωή σε μια καρέκλα μακιγιάζ σε αυτόν τον κλάδο», συνέχισε. «Έχω πολλούς υπέροχους φίλους που είναι μακιγιάζ, μαλλιά και στυλίστες και όλοι αυτοί είναι σημαντικοί άνθρωποι σε αυτά τα όνειρα που δημιουργούμε όλοι για περιοδικά και ταινίες, αλλά για κάθε μέρα χάνεις τον εαυτό σου».

ΠΗΓΗ: PageSix

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk