ΕΛΛΑΔΑ

Η Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευζώνα Γιώργο Τσιούλο

Η Ιστορία του Γιώργου Τσιούλου

Ο Γιώργος Τσιούλος, ο ευζώνας που ενθουσίασε το κοινό με την συγκινητική του φωτογραφία κατά την τελευταία του υπηρεσία, έγινε viral στα social media. Η εικόνα του να δακρύζει, ντυμένος με την παραδοσιακή στολή του ευζώνου, τράβηξε την προσοχή χιλιάδων χρηστών, οι οποίοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την εκπληκτική του αφοσίωση.

Η Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Φυσικά, η συγκίνηση που προκάλεσε η ιστορία του δεν πέρασε απαρατήρητη από την πολιτική ηγεσία της χώρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Γιώργο Τσιούλο στο γραφείο του, εκφράζοντας την περηφάνια του για την θυσία και την δέσμευσή του. Ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως ευζώνας μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτό είναι το Βαθιά Ελλάδα που θέλουμε.»

Η Σημασία της Καθόδου

Η εικόνα του Γιώργου που δακρύζει μπροστά στη σημαία της Ελλάδας, αποτελεί σύμβολο της προσφοράς και της θυσίας που συνδέεται με την παράδοση των ευζώνων. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», δήλωσε ο Γιώργος, καταδεικνύοντας τον σεβασμό προς τους προγόνους και την ιστορία της χώρας μας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk