LIFESTYLE

Η Συγκινητική Ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη για το Τέλος του Σασμού: “Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου”

Το Τέλος μιας Εποχής

Η σειρά «Σασμός» ολοκληρώνεται απόψε έπειτα από τρεις σεζόν γεμάτες συγκινήσεις και ανατροπές. Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος ενσάρκωσε τον χαρακτήρα Αστέρη, αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους διαδικτυακούς του φίλους λίγο πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Η Ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από το τελευταίο γύρισμα πλάι στους συμπρωταγωνιστές του. Στην ανάρτησή του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη γενναιοδωρία του χαρακτήρα Αστέρη και πόσο θα του λείψει αυτή η πλευρά του.

Οι Σκέψεις του Ηθοποιού

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τέλος της σειράς και την εμπειρία του στο σετ. Αναφέρθηκε στην αίσθηση ολοκλήρωσης και ευγνωμοσύνης που νιώθει για την ευκαιρία να ζήσει αυτήν την υπέροχη περιπέτεια μαζί με τους συναδέλφους του. Η συγκινητική του ανάρτηση αποτελούσε ένα τρυφερό αντίο στον χαρακτήρα του Αστέρη και στους φανατικούς θεατές της σειράς.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Απόψε τελειώνει και για εσάς αυτό το ταξίδι που λέγεται Σασμός. Εμείς τον αποχαιρετίσαμε μια εβδομάδα πριν.

Σε κλίμα γιορτινό με γέλια, σφιχτές αγκαλιές ,αιφνίδια δάκρυα , θερμές ευχαριστίες και ειλικρινείς υποσχέσεις ότι θα κρατήσουμε τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν εκεί , ζωντανές με κάποιο τρόπο… Το τελευταίο και μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει σε όλους εσάς, που αγαπήσατε αυτή την σειρά με τρόπο που δεν περίμενε κανείς μας, που κάνατε αυτή την εμπειρία για εμάς μια εμπειρία ΖΩΗΣ και που με την αγάπη σας δώσατε κίνητρο σε όλους μας να παλεύουμε για τους ήρωές μας και να τους υπερασπιζόμαστε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο (το 500ό!!!) Ευχαριστώ πολύ».

Αντίο Αστέρη, θα μου λείψει η γενναιοδωρία σου και ο τρόπος που αγαπούσες ολοκληρωτικά».

Instagram will load in the frontend.
==

Τι Επόμενο;

Καθώς η αυλαία πέφτει για το «Σασμό», οι φαν της σειράς αναρωτιούνται τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον αγαπημένο τους ηθοποιό. Ο Ορφέας Αυγουστίδης δίνει την υπόσχεσή του να συνεχίσει να προσφέρει αξέχαστες ερμηνείες και να κρατήσει ζωντανή την αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk