ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Στήριξη των Φιλάθλων του Ολυμπιακού Παρά την Ήττα – «Μπαρτζώκα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα»

Η Ήττα στον Πέμπτο Τελικό

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έφυγε ηττημένος από το ΟΑΚΑ για τον πέμπτο τελικό της Stoiximan Basket League, παραδίδοντας τα σκήπτρα του στον Παναθηναϊκό, όμως οι φίλοι του έδειξαν για άλλη μια φορά τη στήριξή τους στην ομάδα. Η στήριξη των φιλάθλων είναι αναμφισβήτητη, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή.

Υποδοχή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Αρκετοί φίλαθλοι υποδέχτηκαν την αποστολή στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/6) και χειροκρότησαν τους παίκτες αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την προσπάθειά τους. Η παρουσία των φιλάθλων ενίσχυσε το ηθικό της ομάδας, δείχνοντας την αφοσίωσή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η Επόμενη Μέρα

Με τους Πειραιώτες να σκέφτονται από σήμερα κιόλας την επόμενη μέρα, ο κόσμος δείχνει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη στον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίον και θέλουν για πάντα στο λιμάνι. Με το σύνθημα «Μπαρτζώκα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα» και το χειροκρότημα προς παίκτες και σταφ, η σεζόν κλείνει για τους «ερυθρόλευκους».

Η Σημαντική Πορεία της Ομάδας

Παρόλο που η σεζόν έκλεισε με την ήττα στον τελικό, ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο τίτλους, αυτόν του Super Cup και του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έφτασε και στην τετράδα της Euroleague για τρίτη συνεχή χρονιά. Η αποθέωση στον Μπαρτζώκα και στους παίκτες δείχνει την αναγνώριση της προσπάθειάς τους και την ελπίδα για ακόμη καλύτερες ημέρες στο μέλλον.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk