ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σερένα Ουίλιαμς με μπικίνι μετά τον τοκετό: «Αυτή τη στιγμή μου αρέσει που το σώμα μου δεν είναι τέλειο»

Η αγάπη προς τον εαυτό μας είναι καθημερινή πρακτική για τη Σερένα Ουίλιαμς .

Σε μια νέα της ανάρτηση στο Instagram, η σούπερ σταρ του τένις μοιράστηκε μια φωτογραφία μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον σύζυγό της Αλέξη Οχανιάν πέρυσι.

«Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι απαραίτητο», άρχισε ο Ουίλιαμς. «Βρίσκω ότι πρέπει να υπενθυμίσω στον εαυτό μου αυτή την αγάπη για τον εαυτό μου σε όλα τα διαφορετικά στάδια της ζωής μου. Αυτή τη στιγμή μου αρέσει που το σώμα μου δεν είναι τέλειο. Μου αρέσει που μυρίζω σαν γάλα – ότι το γάλα συντηρεί τον @adiraohanian Μου αρέσει να γνωρίζω μια νέα εκδοχή του σώματός μου.»

Η ανάρτηση περιλαμβάνει μια φωτογραφία της Williams με μπικίνι, στέκεται στο κατάστρωμα ενός γιοτ. Στο ένα χέρι, κρατά το μωρό Adira, το οποίο φαίνεται γλυκιά με ένα γαλαζοπράσινο μπλουζάκι και κίτρινα λουλούδια με μοτίβο σε σχήμα καρδιάς.

«Είναι μια αλλαγή, αλλά είναι μια αλλαγή που άξιζε τον κόπο. Ξεκινήστε λοιπόν αυτή την εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι σας αγαπούν, και αυτό ξεκινά από εσάς», συνέχισε η Williams. Έπειτα είπε, “Εντάξει, τώρα θα πάω γυμναστήριο 🤪.”

https://www.instagram.com/p/C3P_-9QO-4O/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Ο Ohanian επιβεβαίωσε τη γέννηση της Adira σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Αύγουστο του 2023.

«Καλώς ήρθες, Adira River Ohanian», έγραψε τότε. «Είμαι ευγνώμων που αναφέρω ότι το σπίτι μας συνεργάζεται με αγάπη: ένα χαρούμενο και υγιές νεογέννητο κορίτσι και μια ευτυχισμένη και υγιής μαμά. Αίσθημα ευγνωμοσύνης. @serenawilliams τώρα μου έκανες άλλο ένα ασύγκριτο δώρο — είσαι ο GMOAT».

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, την κόρη Alexis Olympia Ohanian Jr. , τον Σεπτέμβριο του 2017