ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης Παρουσίασε τον Κιλιάν Εμπαπέ με Ένα Εντυπωσιακό Σόου [Βίντεο]

Επίσημη Παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε με ένα φαντασμαγορικό σόου τον Κιλιάν Εμπαπέ, ολοκληρώνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ των τελευταίων ετών. Ο Γάλλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε μπροστά σε 80.000 κόσμου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό τους φιλάθλους της «Βασίλισσας».

Η Άφιξη του Εμπαπέ στην Ισπανία

Ο 25χρονος Εμπαπέ, μετά το τέλος του Euro, έκανε ολιγοήμερες διακοπές και το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στη Μαδρίτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Δίπλα του βρισκόταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος πιστώνεται ακόμη μία τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρουσία των Θρύλων και η Ομιλία του Εμπαπέ

Στην παρουσίαση του συμπατριώτη του έδωσε το «παρών» και ο θρύλος των «Μερένγκες», Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Πέρεθ δήλωσε: «Πριν από 12 χρόνια προσκάλεσες ένα παιδί που είναι σήμερα εδώ. Σήμερα, λοιπόν, υποδεχόμαστε τον Κιλιάν Εμπαπέ». Σε άπταιστα ισπανικά, ο Εμπαπέ ανέφερε: «Καλημέρα σε όλους. Ουάου, είναι απίστευτο που συμβαίνει. Κοιμόμουν για πολλά χρόνια με το όνειρο να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Πολύ χαρούμενος».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk