LIFESTYLE

Η Πριγκίπισσα του Ντουμπάι χώρισε τον σύζυγό της μέσω Instagram – «Είσαι απασχολημένος με άλλην»

Το Αναπάντεχο Μήνυμα

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι, Sheikha Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum, συγκλόνισε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μια ανάρτηση στο Instagram που φαίνεται να ανακοινώνει το επικείμενο διαζύγιό της από τον σύζυγό της, Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum. Η ανάρτηση αυτή ήρθε μόλις δύο μήνες αφότου καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί.

Η Ανάρτηση που Προκάλεσε Σοκ

Στην επίσημη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η 30χρονη κόρη του κυβερνήτη του Ντουμπάι έγραψε: «Αγαπητέ σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντρόφους, δηλώνω με το παρόν το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω και σε χωρίζω. Να προσέχεις. Η πρώην σύζυγός σου». Αυτό το μήνυμα προκάλεσε έκπληξη και απορίες στους ακολούθους της.

Instagram will load in the frontend.

Οι Αντιδράσεις στα Κοινωνικά Δίκτυα

Μετά την ανάρτηση, το ζευγάρι έχει κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει αφαιρέσει όλες τις αναρτήσεις στις οποίες εμφανίστηκαν μαζί από τους αντίστοιχους λογαριασμούς τους. Επίσης, μόλις έξι εβδομάδες πριν, η Mahra μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της με τη λεζάντα: «Είμαστε μόνο εμείς οι δύο». Πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι ο λογαριασμός της πριγκίπισσας θα μπορούσε να έχει παραβιαστεί.

Εν τω μεταξύ, κάποιος ρώτησε: «Αλλά το διαζύγιο θα γίνει από την πλευρά του συζύγου, σωστά; Και η σύζυγος πρέπει να επιλέξει τον Khul’;»

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο και υποδέχτηκαν την κόρη τους 12 μήνες αργότερα. Η κα Sheikha Mahra είχε ξεχειλίσει για την «πιο αξέχαστη εμπειρία» της στον τοκετό, ευχαριστώντας τον γιατρό της και το προσωπικό του νοσοκομείου για τη φροντίδα τους. Στις φωτογραφίες, ο σύζυγός της, Σεΐχης Μάνα, φαινόταν να κρατάει το μικρό τους στην αγκαλιά του. 


Η Shaikha Mahra είναι κόρη του Αντιπροέδρου και Πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του ηγεμόνα του Ντουμπάι. 
Είναι υπέρμαχος της ενδυνάμωσης των γυναικών και τοπικών σχεδιαστών στα ΗΑΕ. 
Είναι κάτοχος πτυχίου στις Διεθνείς Σχέσεις από ένα πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει επίσης πτυχίο κολεγίου από την Κυβερνητική Διοίκηση του Mohammed bin Rashid.

Instagram will load in the frontend.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk