LIFESTYLE

Η Πριγκίπισσα από το Ντουμπάι που Χώρισε μέσω Instagram και η Ελληνίδα Μητέρα της

Η Πριγκίπισσα από το Ντουμπάι

Η πριγκίπισσα Σείχα Μάχρα Μπιντ Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ είναι μια 30χρονη πριγκίπισσα με ελληνικές ρίζες, η οποία πρόσφατα έγινε θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε το διαζύγιό της. Η Σείχα Μάχρα, χρησιμοποιώντας τον νόμο της Σαρίας, ανακοίνωσε το διαζύγιό της μέσω Instagram, γράφοντας τρεις φορές «σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω» προς τον σύζυγό της.

Η Ελληνίδα Μητέρα της Πριγκίπισσας

Η μητέρα της πριγκίπισσας, Ζωή Γρηγοράκου, έχει καταγωγή από τη Σπάρτη. Η Ζωή είχε παντρευτεί τον σημερινό πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, με τον οποίο έχει πλέον χωρίσει. Η πριγκίπισσα έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες της μητέρας της στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έκανε και την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η Σχέση της Πριγκίπισσας με την Ελλάδα

Η πριγκίπισσα Σείχα Μάχρα έχει δείξει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα. Πέρσι, η Ζωή Γρηγοράκου ήταν στο πλευρό της κόρης της κατά την αποφοίτησή της από πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Επιπλέον, όταν ο ουρανοξύστης του Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι βάφτηκε στα ελληνικά χρώματα για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, η πριγκίπισσα ανήρτησε μια φωτογραφία του εμβληματικού κτηρίου στα γαλανόλευκα, βάζοντας δίπλα μια γαλάζια καρδούλα.

Ο Μήνας του Μέλιτος στη Μύκονο

Μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2023, η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της επέλεξαν την Ελλάδα για να περάσουν τον μήνα του μέλιτός τους. Το ζευγάρι απόλαυσε τις ομορφιές της Μυκόνου, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τη Σείχα Μάχρα με τις ελληνικές της ρίζες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk