LIFESTYLE

Η Νόρα Βαλσάμη Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου για Επέμβαση στη Μέση

Η Νόρα Βαλσάμη Αντιμετωπίζει Προβλήματα Υγείας

Η γνωστή ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη βιώνει μια δύσκολη περίοδο, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Σύρου. Η αγαπημένη καλλιτέχνης πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση, κάτι που ήταν αναγκαίο λόγω ενός νέου τραυματισμού.

Η Ιστορία του Προβλήματος

Σύμφωνα με τη δήλωση της ίδιας στην εφημερίδα Espresso, το πρόβλημα στη μέση της δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, ένα νέο χτύπημα έκανε την κατάσταση επιτακτική και άμεσα απαίτησε χειρουργική επέμβαση. Η Νόρα Βαλσάμη ήδη βρίσκεται στο νοσοκομείο και προετοιμάζεται για την εγχείρηση.

Η Καθυστερημένη Επέμβαση

Η ίδια η ηθοποιός δήλωσε ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες. Παρόλο που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω επισκληριδίου, η εγχείρηση μετατέθηκε για την επόμενη μέρα. Ευχόμαστε στη Νόρα Βαλσάμη ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

η ηθοποιός πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας για τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της, του Γιώργου Ηλιάδη, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν παντρεμένη μαζί του.

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, η Νόρα Βαλσάμη σχολίασε: «Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα. Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk