LIFESTYLE

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «τρολάρει» τον Σάσα Βεζένκοφ: «Είναι κορυφή αλλά τον έχω»

Η Επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στην Ελλάδα και ξανά στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, δημιουργώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους. Η επιστροφή του ανακοινώθηκε χτες, Πέμπτη (25.07.2024), και οι προσδοκίες είναι υψηλές για την απόδοσή του στη νέα σεζόν.

Η Ασχολία του με το Pilates

Παράλληλα με το μπάσκετ, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν ξέχασε τις παλιές καλές του συνήθειες από όταν έμενε στην Αθήνα. Έτσι, επέστρεψε και στις προπονήσεις Pilates, αυτή τη φορά έχοντας παρέα την ηθοποιό και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου. Οι δυο τους φαίνεται να πηγαίνουν στο ίδιο γυμναστήριο στην περιοχή του Αλίμου και να παρακολουθούν μαθήματα Pilates πολλές φορές μαζί.

Η Ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου «τρολάρει» τον Σάσα Βεζένκοφ για τις ικανότητές του στο Pilates. Στην ανάρτησή της έγραψε: «Εντάξει, στο μπάσκετ είναι κορυφή, αλλά στο Pilates τον έχω». Με αυτόν τον τρόπο, η Ντορέττα προσέφερε μια χιουμοριστική νότα στους ακολούθους της και έδειξε την φιλική τους σχέση.

Instagram will load in the frontend.
==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk