LIFESTYLE

Η Ντακότα Φάνινγκ αποκάλυψε ότι ο “μπαμπάς” της Τομ Κρουζ εξακολουθεί να της στέλνει τα ίδια “γλυκά” δώρα γενεθλίων της, 20 χρόνια μετά

Η Ντακότα Φάνινγκ και ο Τομ Κρουζ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2004, όταν επιλέχθηκαν ως ντουέτο πατέρα-κόρης Ρέι και Ρέιτσελ που αντιμετωπίζουν μια αποκαλυπτική κατάσταση στον Πόλεμο των Κόσμων.

Οι ηθοποιοί σύντομα ήρθαν κοντά και το πρώην παιδί θαύμα αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι δεν συνεργάστηκαν για δύο δεκαετίες, ο Τομ έχει αποδείξει ότι είναι γνήσιος φίλος όλα αυτά τα χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή Kelly Clarkson Show, η Ντακότα αποκάλυψε ότι ο 61χρονος Κρουζ της χάρισε το πρώτο της κινητό, όταν έκλεισε τα 11 της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το Motorola Razr σήμαινε πολλά για τη νεαρή σταρ και για κάθε γενέθλια της από τότε, ο Tom έστελνε το ίδιο δώρο για σχεδόν 20 χρόνια.

Η ίδια είπε επίσης : «Μου άρεσαν τα παπούτσια όταν ήμουν μικρή και άρχισα να μπορώ να μπαίνω σε πολύ μικρά παπούτσια για ενήλικες όταν ήμουν στην περιοδεία Τύπου του War of the Worlds, ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με αυτό. Έτσι από εκείνα τα γενέθλια μου στέλνει πάντα παπούτσια.

Η παρουσιάστρια του talk show Kelly γέλασε με την ιδέα να έχει η Dakota μια τεράστια συλλογή παπουτσιών, ευγενική προσφορά του Tom Cruise.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 10 ετών όταν δούλευε με το σύμβολο του Χόλιγουντ , η Ντακότα ήταν ήδη βετεράνος της βιομηχανίας όταν προσγειώθηκε στο σετ του War of the Worlds με τίτλους όπως Cat In The Hat, Friends και I am Sam.

Αναλογιζόμενος την γεμάτη αστέρια παιδική της ηλικία, η 30χρονη πλέον παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να εντυπωσιάζεται από τους ανθρώπους που θαυμάζει.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk