ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μεγάλη Επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ομάδα

Η Αποκάλυψη του Βασίλη Σπανούλη

Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη τύπου μετά τον 2ο ημιτελικό της Basket League ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Ολυμπιακό. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επισήμανε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει το «παρών» με την Εθνική Ομάδα στο προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Η Ανακοίνωση της Συμμετοχής

Το προ-ολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας τις διοργανώσεις στις 7 Ιουλίου. Η Ελλάδα είναι στο 2ο γκρουπ μαζί με Αίγυπτο και Δομινικανή Δημοκρατία. Η ανακοίνωση αυτή έφερε αισιοδοξία στους φίλους του ελληνικού μπάσκετ, καθώς η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενισχύει σημαντικά τις πιθανότητες της Εθνικής Ομάδας.

Η Επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία του στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς. Έτσι, θα είναι ξανά διαθέσιμος για τη «Γαλανόλευκη» μετά το Eurobasket του 2022. Η επιστροφή του Αντετοκούνμπο αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα, ανεβάζοντας τις προσδοκίες των οπαδών και των παικτών για μια επιτυχημένη πορεία στο τουρνουά.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk