LIFESTYLE

Η Μάγδα Τσαγγάνη: «Θα καιγόμουν ζωντανή! Γλίτωσα από τον καρκίνο και παραλίγο να πάω από έκρηξη και φωτιά»

Η Ιστορία της Μάγδας Τσαγγάνη

Η Μάγδα Τσαγγάνη, η γνωστή ηθοποιός, έζησε στιγμές απόλυτου τρόμου όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με μία μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην πολυκατοικία της. Η κατάσταση ήταν δραματική και εξελίχθηκε σε έναν πραγματικό πύρινο εφιάλτη.

Η Έκρηξη και η Φωτιά

Το μεσημέρι της 2ας Σεπτεμβρίου 2022, μία ισχυρή έκρηξη στο ισόγειο της πολυκατοικίας επί της οδού Αχαρνών έκανε ολόκληρο το κτήριο να τυλιχθεί στις φλόγες. Η Μάγδα Τσαγγάνη βρισκόταν στον τρίτο όροφο και συνομιλούσε με έναν κύριο όταν άκουσε το δυνατό «μπαμ» που τάραξε συθέμελα το κτίριο.

Στιγμές Απόλυτου Τρόμου

«Έπιασα το κεφάλι μου κι άρχισα να φωνάζω ‘σεισμός’, λίγα δευτερόλεπτα πριν λαμπαδιάσει το κτίριο,» περιγράφει η Μάγδα Τσαγγάνη στη Σίσσυ Μενεγάτου και την Ontime. Ο κύριος που ήταν μαζί της φώναξε «στην ταράτσα γρήγορα!», και έτσι κατάφεραν να σωθούν πηδώντας από τη μία ταράτσα στην άλλη και βγαίνοντας στον δρόμο.

Η Σωτηρία και η Ανακούφιση

«Όταν με σήκωσαν για να με περάσουν στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας, ήμουν σαν πεθαμένη. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα τις φλόγες, είχαν φτάσει μέχρι τον έκτο όροφο,» θυμάται σοκαρισμένη η ηθοποιός.

«Ζήσαμε την απόλυτη φρίκη. Ξέρεις τι είναι να μη φταις και να χάνεις το σπίτι σου; Όλα μου τα πράγματα έγιναν αποκαΐδια. Έχουν περάσει δύο χρόνια κι ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός, νόμιζες ότι σείεται η γη», αφηγείται η Μάγδα Τσαγγάνη για την ισχυρή έκρηξη που της στοίχισε το σπίτι της.

Η Μάγδα Τσαγγάνη αναφέρει ότι γλίτωσε από τον καρκίνο μόνο για να βρεθεί αντιμέτωπη με τη φωτιά, αλλά κατάφερε να επιβιώσει και από αυτόν τον εφιάλτη.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk