LIFESTYLE

Η κόρη της Kyle Richards Αλεξία είπε ότι έμαθε για τον χωρισμό των γονιών της στις ειδήσεις

Η Alexia Umansky έμαθε ότι η μαμά της Kyle Richards και ο μπαμπάς της Mauricio Umansky χώριζαν αφού το είδαν κατά λάθος στις ειδήσεις.

Εμφανιζόμενη στο podcast «Scrubbing In with Becca Tilley & Tanya Rad» την Πέμπτη, η σταρ του «Buying Beverly Hills» μίλησε για τη στιγμή που ανακάλυψε ότι οι γονείς της έκαναν ένα διάλειμμα από τον 27χρονο γάμο τους.

«Το μάθαμε από (ένα) άρθρο», αποκάλυψε η Αλεξία. «Η είδηση του χωρισμού των γονιών μου βγήκε πριν μιλήσουμε για αυτό ως οικογένεια εσωτερικά».

«Και τότε οι κάμερες για το «Buying Beverly Hills» ήρθαν την επόμενη κιόλας μέρα», πρόσθεσε.

Η 27χρονη είπε ότι η οικογένειά της συνήθως κρατά τις φήμες και όσα γράφονται κάτω από το χαλί, αλλά αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά.

«Περάσαμε λίγο, λέγαμε «Πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε», θυμάται. «Και οι κάμερες θα ήταν ούτως ή άλλως εκεί, έτσι απλά σκύψαμε. Και αυτό έγινε τον Ιούλιο. Πολλά έχουν αλλάξει λοιπόν από τότε. Τώρα όμως μιλήσαμε για όλα».

Οι συζητήσεις της οικογένειας για τον χωρισμό της  Ρίτσαρντς και του Ουμάνσκι παίζονται στη δεύτερη σεζόν του «Buying Beverly Hills» στο Netflix.

«Αυτό που γυρίστηκε ήταν δύο από τις τέσσερις μεγάλες συζητήσεις που είχαμε ως οικογένεια», μοιράστηκε. «Είχαμε μια συζήτηση όταν βγήκαν τα νέα, αλλά η αδερφή μου η Φάρα δεν ήταν εκεί».

«Έτσι, την επόμενη μέρα, όταν ήρθαν οι κάμερες, ήρθε η Farrah και αυτή ήταν η πρώτη, πλήρης συζήτηση που είχαμε ως οικογένεια», συνέχισε η Alexia. «Οπότε ήταν τόσο αληθινό όσο γίνεται, τόσο ειλικρινές και ανοιχτό όσο γίνεται, κάτι που είναι τόσο τρελό».

«Αυτή ήταν η πρώτη συζήτηση με τις αδερφές και τον μπαμπά που ήμασταν, πρέπει να το κάνουμε αυτό περισσότερο. Νιώθουμε έξω από τον κύκλο», πρόσθεσε. «Μαθαίνουμε πράγματα από το TMZ και δεν είναι δίκαιο».

Η Richards και ο Umansky, που παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 1996, αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 1996. Το ζευγάρι έχει τις κόρες Αλεξία, Σοφία και Πόρτια. Η Richards μοιράζεται επίσης την κόρη Farrah με τον πρώην σύζυγό της. Κάιλ Ρίτσαρντς

Το ζευγάρι παραδέχτηκε μια  χρονιά γεμάτη προκλήσεις σε μια κοινή δήλωση στο Instagram: «Αγαπάμε και σεβόμαστε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον. … Δεν υπήρξε καμία αδικία από κανέναν».

Λίγο μετά την είδηση του χωρισμού τους, η Ρίτσαρντς και ο Ουμάνσκι εξέδωσαν κοινή δήλωση διευκρινίζοντας ότι οποιεσδήποτε αναφορές για διαζύγιο τους είναι αναληθή.

Εκτός από την Αλεξία, το αγαπημένο ζευγάρι των θαυμαστών έχει τις κόρες της Σοφία, 24 ετών, και Πόρτια, 16 ετών.

Ο Ουμάνσκι βοήθησε επίσης στην ανατροφή της Φάρα Μπρίτανι , 35 ετών, την οποία η Ρίτσαρντς, 55 ετών, καλωσόρισε στον πρώτο της γάμο με τον Γκουράις Αλτζούφρι.

ΠΗΓΗ: PageSix

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk