LIFESTYLE

Η Κάιλι Τζένερ και η Στέισι Καρανικολάου Διασκεδάζουν στη Μονεμβασιά

Η Άφιξη στη Μονεμβασιά

Η Κάιλι Τζένερ και η Ελληνίδα κολλητή της, Στέισι Καρανικολάου, αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους στη μαγευτική Μονεμβασιά. Η ανατολική Πελοπόννησος φιλοξένησε τις δύο φίλες, οι οποίες δεν έχασαν ευκαιρία να μοιραστούν στιγμές από την παραμονή τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Διασκέδαση στην Ελλάδα

Μετά από ένα ταξίδι στη Βενετία, όπου απολαύσαν χαλαρές αλλά και ινσταγκραμικές στιγμές, οι δύο λαμπερές παρουσίες βρέθηκαν στην Ελλάδα. Η Στέισι Καρανικολάου, η οποία είναι διάσημη influencer ελληνικής καταγωγής, ανάρτησε πολλές φωτογραφίες από τις βόλτες τους στα σοκάκια της Μονεμβασιάς και από τις εξορμήσεις τους με σκάφος.

Φωτογραφίες και Social Media

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media, η Κάιλι και η Στέισι πέρασαν αξέχαστες στιγμές στη Μονεμβασιά. Οι αναρτήσεις τους γέμισαν με σχόλια και likes, δείχνοντας ότι οι ακόλουθοί τους εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του ελληνικού τοπίου και τη διασκέδαση που απολάμβαναν οι δύο φίλες.

Η Μονεμβασιά αποδείχθηκε ιδανικός προορισμός για τις διακοπές τους, προσφέροντάς τους τόσο χαλάρωση όσο και την ευκαιρία να μοιραστούν μαγευτικές στιγμές με τους θαυμαστές τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk