ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό: Τι Λέει το Sportando

Η Μεγάλη Επιστροφή

Μετά από έναν χρόνο στο NBA και ένα μεγάλο σίριαλ όσον αφορά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Σάσα Βεζένκοφ φαίνεται πως αποφάσισε οριστικά για το μέλλον του. Σύμφωνα με το Sportando, ο παίκτης υπέγραψε τετραετή συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αξίας 16 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα, με τους φίλους της ομάδας να ανυπομονούν για την επίσημη επιβεβαίωση.

Αποχαιρετισμός στους Sacramento Kings

Νωρίτερα, ο Βεζένκοφ αποχαιρέτησε τους Sacramento Kings μέσω μιας συναισθηματικής ανάρτησης στο Instagram. Αναφέροντας ότι η πρώτη του σεζόν με την ομάδα ήταν μοναδική και γεμάτη εμπειρίες, ευχαρίστησε τον οργανισμό, τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Οι Sacramento Kings τον αντάλλαξαν στους Toronto Raptors, κάνοντας την επιστροφή του στην Ευρώπη ακόμα πιο πιθανή.

Ο Ανταγωνισμός των Αιωνίων

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στην Ελλάδα έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον από τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός κέρδισε την κούρσα. Η προσθήκη του Βεζένκοφ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Instagram will load in the frontend.
==

Μέλλον και Προσδοκίες

Η επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό ανοίγει νέες προοπτικές για τον παίκτη και την ομάδα. Με την εμπειρία που απέκτησε στο NBA, αναμένεται να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση και τις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk