LIFESTYLE

Δήμητρα Ματσούκα για τον Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν είχα ποτέ αισθανθεί ότι θα βρισκόταν ο άνθρωπος που θα είναι όπως ακριβώς επιθυμούσα»

Η Πρώτη Συνάντηση

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη μέρα που γνώρισε τον Πέτρο Κόκκαλη, μια στιγμή που έμελλε να αλλάξει τη ζωή της. Η συνάντηση έγινε τον Νοέμβριο του 2016 σε μια οικολογική εκδήλωση στο Πάρκο Τρίτση. Όπως ανέφερε η ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ!, παρευρέθηκε εκεί με μια φίλη της και την 9χρονη κόρη της, και ήταν σε έναν πάγκο της λαϊκής που είδε πρώτη φορά τον Πέτρο.

Τι την Γοητεύει στον Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα περιέγραψε όσα τη γοητεύουν στον σύζυγό της. Ανέφερε πως ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ένας άνθρωπος με βαθιά ευαισθησία και αγάπη για το περιβάλλον, κάτι που τον κάνει μοναδικό στα μάτια της. Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει και την αφοσίωση του Πέτρου στις περιβαλλοντικές δράσεις και την οργάνωση «Γη», της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος.

Γιατί τον Αποκαλεί «Τζιμ Μόρισον»

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχόλια της Δήμητρας Ματσούκα ήταν για τον λόγο που αποκαλεί τον Πέτρο Κόκκαλη «Τζιμ Μόρισον». Όπως εξήγησε, η σύγκριση προέρχεται από την έντονη και χαρισματική προσωπικότητά του, η οποία της θυμίζει τον εμβληματικό τραγουδιστή των Doors. Η ηθοποιός ανέφερε πως ο Πέτρος έχει μια ξεχωριστή ενέργεια που την μαγνητίζει και την κάνει να νιώθει ιδιαίτερη σύνδεση μαζί του.

Η Οικολογική Εκδήλωση στο Πάρκο Τρίτση

Η γνωριμία τους έγινε σε μια εκδήλωση της οργάνωσης «Γη» στο Πάρκο Τρίτση, όπου υπήρχαν διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία. Οι δραστηριότητες περιλάμβαναν συλλογική κουζίνα, καλλιέργειες και προϊόντα μικροπαραγωγών. Η Δήμητρα θυμάται πως την εντυπωσίασαν οι δραστηριότητες και η οργάνωση της εκδήλωσης, γεγονός που την έκανε να εκτιμήσει ακόμα περισσότερο τον Πέτρο.

Σχολιάζονταςμάλιστα τη θεωρία ότι η γυναίκα είναι εκείνη που επιλέγει σε τέτοιες περιπτώσεις, η Δήμητρα Ματσούκα είπε: «Εγώ την ακούω σοβαρά αυτή τη θεωρία, απλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα προσεγγίσω κάποιον, γιατί συνήθως με προσέγγιζαν. Με τον Πέτρο δεν συνέβη αυτό. Τον πλησίασα πρώτη εγώ, τα υπόλοιπα ήρθαν όμορφα και αβίαστα. Είχα μάθει να κάνουν την πρώτη κίνηση και όχι να την κάνω εγώ, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά. Δεν είχα ποτέ αισθανθεί ότι θα βρισκόταν ο άνθρωπος που θα είναι όπως ακριβώς επιθυμούσα».

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη γιατί φωνάζει τον σύζυγό της «Τζιμ Μόρισον» και εξήγησε: «Στην αρχή η εμφάνισή του, η φωνή του. Τον φωνάζω Τζιμ Μόρισον γιατί του αρέσουν οι Doors και χορεύει πολύ ωραία σαν εκείνον. Γελάει με αυτό, με θεωρεί λίγο τρελή. Πολύ σύντομα εκτίμησα την παιδεία του, την ευφυΐα του, την καλή του καρδιά. Έχει μια σπάνια ικανότητα να βλέπει την ουσία, μια απλότητα που μου αρέσει πάρα πολύ. Οι συνήθειές του με ευχαριστούν, σχεδόν με συγκινούν. Ο τρόπος που έχει επιλέξει να ζει ιδιωτικά, αλλά και αυτό που επιλέγει να δείχνει έξω είναι ενδεικτικά της ποιότητάς του. Δυσφορώ με όλα αυτά τα ξενοδοχεία, τις πισίνες, τα φαγητά, τα ακριβά ρούχα που κοινοποιούν στα social media».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk