LIFESTYLE

Η Γκουίνεθ Πάλτροου λέει ότι το να γίνω θετή μαμά «ήταν πολύ δύσκολο» – «Μια από τις μεγαλύτερες γνώσεις μου»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μίλησε για το ότι είναι θετή μητέρα, παραδεχόμενη ότι ο δρόμος προς το σημείο που βρίσκεται τώρα ήταν «πραγματικά δύσκολος».

Παρακολουθώντας τη Σύνοδο Κορυφής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας των Οραματιστών στο Beverly Wilshire Hotel την Τετάρτη, η 51χρονη ιδρυτής του Goop, ρώτησε αν υπήρχαν άλλες θετές μαμάδες στο κοινό.

«Ναι, είναι σκύλα, σωστά, παιδιά; Όχι, πραγματικά, μου αρέσει πολύ να μιλάω για αυτό γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματά μου ως άνθρωπος», είπε σε ένα κοινό που επευφημούσε. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της τραγουδιστή Chris Martin, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2003 έως το 2016.

«Και ο τομέας της ανάπτυξής μου προσωπικά προήλθε από την αρχική δύσκολη σχέση που είχα με τα παιδιά μου και τώρα είναι σαν τα παιδιά μου».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται την κόρη Apple, 19, και τον 17χρονο γιο Moses με τον πρώην σύζυγό της, τραγουδιστή Chris Martin, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2003 έως το 2016.

Από τότε που παντρεύτηκε με τον συνδημιουργό του «Glee» και του «American Horror Story», Μπραντ Φάλτσουκ, η Πάλτροου έγινε θετή μητέρα των δύο παιδιών του, της Ιζαμπέλας, 19 ετών, και του Μπρόντι, 17 ετών.

«Ο δρόμος μέχρι εδώ ήταν πραγματικά δύσκολος», παραδέχτηκε η ηθοποιός του «Ταλλαντούχου κύριου Ρίπλεϊ». «Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να ενσαρκώσεις το πνεύμα του ήλιου και να δώσεις και να μην περιμένεις τίποτα πίσω».

«Μόλις έμαθα να προσπαθώ να συνεχίζω να λάμπω σαν τον ήλιο και να μην κρατάω ποτέ σκορ», πρόσθεσε. Η Paltrow και ο Falchuk παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 , δύο χρόνια μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της και του frontman των Coldplay.  Οι πρώην παραμένουν σε εξαιρετικές σχέσεις και μάλιστα διακοπές μαζί με τους αντίστοιχους συντρόφους τους.

Επιπλέον, η Πάλτροου φέρεται να έδωσε την ευλογία της στον Μάρτιν να κάνει επιτέλους την πολύ σημαντική ερώτηση στην επί έξι χρόνια φίλη του Ντακότα Τζόνσον.

Από την πλευρά του, ο Falchuk μοιράζεται τα δύο παιδιά του με την προηγούμενη σύζυγό του, Suzanne Bukinik, επί 19 χρόνια.

Αφού βρήκε την αγάπη με τον Φάλτσουκ, η Πάλτροου αποκάλυψε ότι περίμενε σχεδόν ένα χρόνο για να μετακομίσει την οικογένειά τους σε ένα σπίτι μετά το γάμο.

«Έχουμε ο καθένας μας δύο έφηβα παιδιά που αγαπάμε πολύ». «Απλώς προσπαθούσαμε να είμαστε προσεκτικοί και να τους δώσουμε λίγο χώρο και να μην κινηθούμε πολύ γρήγορα», πρόσθεσε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk