LIFESTYLE

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και ο Ντέιβιντ ανέβασε ένα συγκινητικό βίντεο με όλες τις σημαντικές στιγμές τους

Η Victoria Beckham μόλις έκλεισε τα 50 της χρόνια.

Στις 17 Απριλίου, ο σύζυγός της Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να τιμήσει την περίσταση με ένα μοντάζ από κλιπ διαφόρων ηλικιών της και με τα παιδιά τους στο Instagram. «Χρόνια πολλά στην όμορφη γυναίκα μου…» ξεκίνησε η λεζάντα του.

«Καθώς φτάνετε σε αυτά τα γενέθλια, θα πρέπει να κοιτάξετε πίσω και να είστε περήφανοι για όσα έχετε καταφέρει, επιτύχετε και ό,τι έχετε χτίσει, κομψό μπαχαρικό, γυναίκα επιχειρηματία και φυσικά το να παντρευτείτε έναν Άγγλο αρχηγό».

Η λεζάντα κατέληγε: «Αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία σας είναι τα παιδιά σας, τα καθοδηγείτε να τα αγαπούν και να τα διδάσκετε… Σας αγαπούν πέρα ​​από λόγια, όλοι σας αγαπάμε τόσο πολύ x Να έχετε μια ξεχωριστή μέρα που σας αξίζουν όλα 50 και ταιριάζουν. ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΣ @victoriabeckham @brooklynpeltzbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven .»

Η Victoria έδειξε την εκτίμησή της για τη χειρονομία αφήνοντας ένα σχόλιο στην ανάρτηση που έγραφε: “Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ xxx”. Επίσης, δημοσίευσε ξανά το κλιπ στη δική της σελίδα στο Instagram.

Ακόμη και τα παιδιά της έκαναν τις δικές τους αναρτήσεις για να τιμήσουν τη μητέρα τους στα ορόσημο γενέθλιά της. Ο Μπρούκλιν δημοσίευσε μια αναδρομική φωτογραφία της Βικτώριας να τον κρατά όταν ήταν μωρό με λεζάντα που έγραφε: «Χρόνια πολλά μαμά xx σε αγαπώ τόσο πολύ x ελπίζω να έχεις την πιο υπέροχη μέρα».

Ο Romeo δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία των δυο τους μαζί με μια παρόμοια λεζάντα λέγοντας: «Χρόνια πολλά μαμά, σε ευχαριστώ για όλα, ελπίζω να έχεις την καλύτερη μέρα, σε αγαπώ».

https://www.instagram.com/reel/C52atc_IthW/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk