LIFESTYLE

Η Βασίλισσα Καμίλα Σοκάρει με την Lady Dior Τσάντα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η Εμφάνιση που Σόκαρε τους Royal Fans

Σοκ προκάλεσε η βασίλισσα Καμίλα με μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις, καθώς κρατούσε την iconic Lady Dior τσάντα, η οποία έχει πάρει το όνομά της από την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η βασίλισσα Καμίλα, η οποία έχει συγκεντρώσει πολλές κομψές τσάντες όλα αυτά τα χρόνια, αυτή την εβδομάδα έσπασε τα ταμπού και εμφανίστηκε με μια τσάντα του οίκου Dior που συνδέεται άμεσα με την πρώην σύζυγο του βασιλιά Καρόλου.

Οι Εμφανίσεις της Βασίλισσας Καμίλα με την Lady Dior

Η 76χρονη βασίλισσα έκανε το ντεμπούτο της με την κρεμ Lady Dior τσάντα ενώ παρακολουθούσε το πρωτάθλημα τένις στο Wimbledon την Τετάρτη. Της άρεσε τόσο πολύ, που την κράτησε και την επόμενη μέρα σε επίσκεψή της στην Ουαλία, μαζί με τον βασιλιά Κάρολο, για την 25η επέτειο του ουαλικού κοινοβουλίου. Η βασίλισσα Καμίλα κρατούσε την τσάντα στην απόχρωση «two-tone biscuit and trench beige cannage lambskin», η οποία κοστίζει 5.500 ευρώ.

Η Ιστορία της Lady Dior Τσάντας

Σύμφωνα με τον οίκο Dior, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανέπτυξε μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τα σχέδια του οίκου όταν η Bernadette Chirac, τότε πρώτη κυρία της Γαλλίας, της χάρισε την ακυκλοφόρητη τσάντα “Chouchou” του Dior το 1995. Αφού η Νταϊάνα εθεάθη να κρατά την τσάντα σε αρκετές εμφανίσεις της, ο Dior αποφάσισε να τη μετονομάσει σε “Lady Dior” προς τιμήν της πριγκίπισσας, η οποία είχε το παρατσούκλι Lady Di.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk