LIFESTYLE

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας Απέκτησαν το Πρώτο τους Παιδί

Η Χαρούμενη Ανακοίνωση

Η Βίκυ Κάβουρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Τζαβέλλα. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, γεγονός που γέμισε χαρά και ευτυχία την οικογένεια.

Η Επίσημη Ανακοίνωση

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Facebook. Η ανακοίνωση συνοδευόταν από θερμές ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας και ευχές για υγεία και ευτυχία.

Αντιδράσεις και Σχόλια

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση, ούτε έχει μιλήσει για το ευχάριστο γεγονός. Παρά το γεγονός αυτό, οι φίλοι και οι θαυμαστές του ζευγαριού έχουν εκφράσει την χαρά τους και συνεχίζουν να στέλνουν ευχές και μηνύματα αγάπης.

Με μία φωτογραφία του Γιώργου Τζαβέλλα, η ομάδα έστειλε τις ευχές της στο ζευγάρι, γράφοντας αρχικά: «Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία!».

Στη συνέχεια, αναφέρει: «Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει!».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk