ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΕΚ Ανακοίνωσε τη Μεταγραφή του Θωμά Στρακόσα

Η Επίσημη Ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου, ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

Το Νέο Δίδυμο Τερματοφυλάκων

Με τη μεταγραφή του Στρακόσα, το δίδυμο των τερματοφυλάκων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε σε διάστημα λίγων ημερών. Μετά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Θωμάς Στρακόσα ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, ενισχύοντας σημαντικά τη θέση του τερματοφύλακα για την ομάδα.

Η Προϊστορία του Στρακόσα

Ο Θωμάς Στρακόσα έρχεται στην ΑΕΚ μετά από μια διετία στη Μπρέντφορντ, όπου απέδειξε την αξία του ως γκολκίπερ. Η συνεργασία του με την ΑΕΚ θα έχει πενταετή διάρκεια, και η παρουσία του αναμένεται να προσδώσει ασφάλεια και εμπειρία στην άμυνα της ομάδας.

Τη στιγμή των υπογραφών, δίπλα στον Στρακόσα βρέθηκαν ο Μάριος Ηλιόπουλος και η οικογένεια του διεθνούς τερματοφύλακα, προσθέτοντας μια προσωπική νότα στην επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Θωμά Στρακόσα. Ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2029.

Ο Θωμάς Στρακόσα γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1995. Έχει αγωνιστεί στις Λάτσιο, Σαλερνιτάνα και Μπρέντφορντ.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου. Από σήμερα τέρμα τα λόγια και μόνο δουλειά».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk