ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε το 4χρονο παιδί της και το πέταξε στο δρόμο [Βίντεο]

Μια γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για το θάνατο του 4χρονου γιου της. Σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Έβερετ, η 27χρονη Τζάνετ Γκαρσία αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο αφού το σώμα του 4χρονου γιου της βρέθηκε κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου στην κομητεία Πιρς την Πέμπτη.

Ο γιος της Άριελ Γκαρσία δηλώθηκε αγνοούμενος από ένα μέλος της οικογένειας την Τετάρτη στο Έβερετ της Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ένα άτομο κοντά στον Γκαρσία ανέφερε ότι βρήκε σημαντική ποσότητα αίματος στο πάτωμα όπου διέμενε η Γκαρσία με τον γιο της αφού οι δύο είχαν φύγει από την κατοικία.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, η μητέρα είπε στην αστυνομία ότι πήγε τον γιο της που χτύπησε το κεφάλι του στο κρεβάτι του σε ένα Νοσοκομείο Providence στο Έβερετ, αλλά διαπίστωσε ότι η αναμονή ήταν «πολύ μεγάλη» και έτσι έφυγε, άφησε τον γιο της με έναν φίλο της στο Σιάτλ και μετά πήρε ένα λεωφορείο για το Ridgefield, για να πάρει τα φάρμακα της».

Οι βουλευτές σημείωσαν ότι είδαν αίμα στα παπούτσια της Γκαρσία και κηλίδες αίματος στο λευκό της πουκάμισο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, αναφέρουν έγγραφα. Την Πέμπτη, οι ντετέκτιβ είπαν ότι το σώμα του Άριελ βρέθηκε στην άκρη αυτοκινητόδρομου με τον ιατροδικαστή της κομητείας Snohomish να καθορίζει την αιτία του θανάτου του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το heraldnet.com η σατανική μητέρα μαχαίρωσε επανειλημμένα τον 4χρονο γιο της πριν αφήσει το πτώμα του στο δρόμο. Οι αστυνομικοί είπαν ότι το αγόρι είχε τουλάχιστον 16 μαχαιριές στον κορμό του.

Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη λόγω της διαφοράς επιμέλειας με τη γιαγιά του αγοριού. Την Παρασκευή, το αστυνομικό τμήμα του Έβερετ είπε ότι η Γκαρσία αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, δολοφονία δεύτερου βαθμού και επίθεση πρώτου βαθμού σε ένα παιδί.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk