ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στις ΗΠΑ: Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης μητέρας

Ένας άνδρας από την περιοχή του Σικάγο συνελήφθη και σχεδίαζε σύμφωνα με τις αρχές, να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που περίμενε τον Μάρτιο από παρένθετη μητέρα.

Ο Άνταμ Στάφορντ Κινγκ, συνελήφθη την Παρασκευή μετά από έρευνα του FBI που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, σύμφωνα με διαδικτυακά αρχεία του δικαστηρίου. Προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες.

Ο Κινγκ, που προσδιορίστηκε ως κτηνίατρος , φέρεται να διένειμε υλικό παιδικής πορνογραφίας και να έκανε δηλώσεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κατά τη διάρκεια συνομιλιών με έναν άλλο στόχο ερευνητών στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την καταγγελία. 

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αρχές του FBI κέρδισαν τη συγκατάθεση του υποκειμένου τους στη Νέα Υόρκη να συνεχίσουν τη συνομιλία με τον Κινγκ από τον λογαριασμό του, αναφέρει η καταγγελία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι αρχές συνάντησαν επίσης πολλά μηνύματα που φέρεται να μοιράστηκε ο King μέσω συνομιλίας που περιελάμβαναν καυχησιολογία για ναρκωτικές και σεξουαλικές επιθέσεις στα ανίψια και τους ανιψιούς του και ισχυρισμούς ότι θα επιτεθεί σεξουαλικά σε νέο μωρό που περίμενε μέσω παρένθετης μητέρας, αναφέρει η ποινική μήνυση.

Ο Κίνγκ στις συνομιλίες φέρεται να είπε ότι το «αγαπημένο» ηλικιακό εύρος του για τα παιδιά-θύματα είναι «μονοψήφιο», υποδεικνύοντας παιδιά κάτω των 10 ετών, αναφέρει η καταγγελία. 


Ο Κινγκ φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι αυτός και ο σύζυγός του ανέμεναν τη γέννηση ενός παιδιού από παρένθετη μητέρα στις 29 Μαρτίου και ότι ο ίδιος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί μετά τη γέννησή του. Φέρεται επίσης να έστειλε στον «φίλο» του στη Νέα Υόρκη μια εικόνα υπερηχογραφήματος του αγέννητου παιδιού, 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk