ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Άφησε την κόρη του στο αυτοκίνητο και πέθανε – Εκείνος έπαιζε Playstation

Η Τραγωδία στην Αριζόνα

Ένας πατέρας στην Αριζόνα καταδικάστηκε για τον τραγικό θάνατο της δίχρονης κόρης του, η οποία ξεχάστηκε μέσα στο όχημα για περισσότερες από τρεις ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο. Ο 37χρονος Κρίστοφερ Σκολτς, πατέρας τριών παιδιών, ισχυρίστηκε ότι άφησε τη μικρή Πάρκερ μέσα στο αυτοκίνητο μόνο για μισή ώρα μετά από ψώνια, επειδή δεν ήθελε να την ξυπνήσει.

Αποκαλύψεις στο Δικαστήριο

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, ο Κρίστοφερ ξέχασε το παιδί για τουλάχιστον τρεις ώρες. Η τραγωδία ανακαλύφθηκε όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε την κόρη τους νεκρή. Η μητέρα, σε ένα συναισθηματικό μήνυμα, του είχε πει «σου είπα να μην τα αφήνεις στο αυτοκίνητο. Πόσες φορές στο είπα;». Ο Κρίστοφερ, γεμάτος τύψεις, της απάντησε «μωρό μου συγγνώμη… μωρό μου, η οικογένειά μας… πώς μπόρεσα να το κάνω αυτό; σκότωσα το παιδί μας, δεν πρέπει να είναι αλήθεια».

Η Υπεράσπιση του Κρίστοφερ

Ο Κρίστοφερ υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε στο σπίτι στις 2:30 το μεσημέρι και πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω, καθώς το γκαράζ ήταν γεμάτο με εξοπλισμό γυμναστικής. Είπε ότι ξέχασε πως είχε το παιδί στο καθισματάκι του, στο πίσω μέρος του οχήματος, και το κατάλαβε όταν επέστρεψε η γυναίκα του στις 4 το μεσημέρι. Η τραγωδία αυτή αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό είναι να μην αφήνονται ποτέ παιδιά μόνα τους μέσα σε οχήματα, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk