LIFESTYLE

Ηλίας Βαλάσης: «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό, ήρθε και μου μίλησε»

Ο Ηλίας Βαλάσης και η Πίστη του στον Χριστό

Ο γνωστός ηθοποιός, Ηλίας Βαλάσης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel το βράδυ της Δευτέρας (22/7). Μίλησε ανοιχτά για την ισχυρή του πίστη στον Χριστό, που όπως αναφέρει, ξεκίνησε από τα παιδικά του χρόνια. «Έχω σοβαρή εξάρτηση από τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα. Δεν ήταν στη φαντασία μου αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε. Ήταν κάτι πολύ αληθινό», δηλώνει ο ηθοποιός.

Οι Αναμνήσεις από τα Παιδικά του Χρόνια

Ο Ηλίας Βαλάσης περιέγραψε τις αναμνήσεις του από τα παιδικά του χρόνια, όταν ήταν ήδη μέσα στον κόσμο της νύχτας από την ηλικία των δώδεκα. «Από δώδεκα χρονών ήμουν μέσα στα μπουζούκια, οι λουλουδούδες με έκαναν άντρα πολύ γρήγορα. Ήξερα τι ζητάνε οι γυναίκες, ήξερα πώς να το ζητήσω και πώς θα το έχω», εξομολογείται ο ηθοποιός.

Η Συμπεριφορά του με τις Γυναίκες

Ο Ηλίας Βαλάσης παραδέχτηκε ότι υπήρξε απόλυτα χειριστικός με τις γυναίκες. «Η συμπεριφορά μου με τις γυναίκες ήταν πολύ καλή, ήξερα πώς να τις χειριστώ… Τις έβαζα να κάνουν αδιανόητα πράγματα, θεωρούσα ότι όλες έτσι είναι», δηλώνει. Η ειλικρινής του παραδοχή φέρνει στο φως τις προκλήσεις που αντιμετώπισε καθώς μεγάλωνε και την επίδραση που είχε το περιβάλλον του στην διαμόρφωση της συμπεριφοράς του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk