LIFESTYLE

Ζωζώ Σαπουντζάκη για Μαρινέλλα: «Λυπήθηκα πολύ, την βάζω πάντα κάθε βράδυ στην προσευχή μου»

Η Συγκίνηση για τον Μίμη Πλέσσα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μέσα σε έντονα συναισθήματα, σχολίασε την απώλεια του Μίμη Πλέσσα, δηλώνοντας: «θα τραγουδήσω τόσο δυνατά που θα με ακούσει από εκεί που βρίσκεται». Η αγάπη της για τον σπουδαίο συνθέτη είναι εμφανής, όπως και η ευγνωμοσύνη της για την επιρροή που είχε στη ζωή της.

Αγάπη για το Τραγούδι

Η Ζωζώ εκφράζει την πεποίθησή της ότι καμία άλλη τραγουδίστρια δεν μπορεί να την υποδυθεί. «Αυτό που βγάζω από μέσα μου δεν διδάσκεται», είπε, υπογραμμίζοντας την αγάπη της για τη μουσική και την τέχνη της. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην έντονη επιθυμία της για αλλαγές στην καθημερινότητά της, όπως για παράδειγμα στα ρούχα της.

Στήριξη στη Μαρινέλλα

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, η Ζωζώ είπε: «λυπήθηκα πολύ για την Μαρινέλλα. Την βάζω πάντα κάθε βράδυ στην προσευχή που κάνω πριν κοιμηθώ». Τονίζει ότι η αγάπη του κόσμου είναι το γούρι της και της δίνει τη δύναμη να στέκεται στη σκηνή με αυθεντικότητα και πάθος.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk