ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζωή Καράγγελου: Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Θρίαμβος στη Λίμα

Η καλλιτεχνική κολύμβηση στην Ελλάδα πανηγυρίζει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, καθώς η 19χρονη Ζωή Καράγγελου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που διεξάγεται στη Λίμα του Περού. Η νεαρή αθλήτρια έλαμψε στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο, γράφοντας ιστορία στην ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση.

Εκπληκτική Εμφάνιση

Η Ζωή Καράγγελου παρουσίασε ένα συγκλονιστικό πρόγραμμα που καθηλώσε τους κριτές και το κοινό, κερδίζοντας δικαίως το χρυσό μετάλλιο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την εμφάνισή της αντανακλούν τη δύναμη, την ακρίβεια, και την καλλιτεχνική έκφραση της ταλαντούχας αθλήτριας. Η επιτυχία αυτή είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, τόσο της ίδιας όσο και της προπονητικής ομάδας της.

Η 19χρονη Ελληνίδα αθλήτρια επανέλαβε ανάλογη εμφάνιση με εκείνη του προκριματικού (όπου ήταν επίσης πρώτη) και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου, συγκεντρώνοντας 283.2958 βαθμούς.

Ηταν μάλιστα μία νίκη… θρίλερ, αφού η διαφορά της Καράγγελου και της Μαρλούς Στεενμπέεκ ήταν ελάχιστη, με την Ολλανδή να κατακτά τη δεύτερη θέση με 283.1460β., ενώ πολύ κοντά βρέθηκαν επίσης η Κινέζα Χουιγιουάν Σου (τρίτη με 282.0334β.) και η Ισπανίδα Ισαμπέλ Θούι (τέταρτη με 281.2729β.).

Instagram will load in the frontend.
==

Το Μέλλον της Ελληνικής Καλλιτεχνικής Κολύμβησης

Η νίκη της Ζωής Καράγγελου στη Λίμα σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση. Η 19χρονη αθλήτρια έχει πλέον χρισθεί ως μία από τις σημαντικότερες ελπίδες της χώρας στον αθλητισμό, και αναμένεται να προσθέσει ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον. Οι φωτογραφίες της νίκης της και οι αντιδράσεις των θεατών και των κριτών αποδεικνύουν ότι η Ελληνίδα αθλήτρια έχει κατακτήσει την κορυφή και είναι έτοιμη να συνεχίσει την λαμπρή της πορεία.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk