ΕΛΛΑΔΑ

Ε. Μαζαράκη, δικηγόρος πατέρα 28χρονης Κυριακής: O δράστης είχε πλήρη γνώση του τι έπραττε

Η Ελένη Μαζαράκη, δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων μίλησε στην εκπομπή «συνδέσεις» για την συμπεριφορά του δράστη. Σύμφωνα με τη Ελένη Μαζαράκη, ο δράστης ήταν χειριστικός και θεωρούσε την Κυριακή κτήμα του κατά κάποιον τρόπο.

Η Ελένη Μαζαράκη αναφέρθηκε επίσης στη σχέση της 28χρονης με τον δράστη. Αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια που ήταν μαζί, ο δράστης επέδειξε χειριστική συμπεριφορά.

Η κ. Μαζαράκη υποστήριξε ότι ο 39χρονος «δεν είχε κανένα ψυχιατρικό πρόβλημα». Μάλιστα, όπως είπε μετά την ειδεχθή πράξη του, εξετάστηκε στις 2 Απριλίου από τον γιατρό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, αλλά και εν συνεχεία όταν μετήχθη στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού. Επίσης, όπως δήλωσε, «εξετάστηκε από δύο ψυχιάτρους και διεγνώσθη ότι ο άνθρωπος είναι σε πλήρη λειτουργικότητα, ότι αντιλαμβάνεται πλήρως του τι συμβαίνει».

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα υποστήριξε ότι γράφεται από τους γιατρούς στις σχετικές γνωματεύσεις μετά τη γυναικοκτονία ο 39χρονος «δεν έχει αυτοκτονικό ιδεασμό και επιπλέον δε ότι είναι και χειριστικός».

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk