ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερνέστο Βαλβέρδε: «Θα δω τον τελικό του Ολυμπιακού σαν οπαδός. Θα εμψυχώνω»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στη Δώρα Αναγνωστοπούλου για το «MEGA Stories» και αναφέρθηκε στα χρόνια του στον Ολυμπιακό και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα στον κόσμο:

«Στους οπαδούς του Ολυμπιακού; Σε όλες τις Ολυμπιακάρες; Αυτό που θα τους έλεγα είναι κάτι που κάνουν πάντα. Να υποστηρίζουν την ομάδα τους ως το τέλος. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι και σε οποιαδήποτε κατάσταση. Να είναι πάντα με την ομάδα τους αλλά έτσι και αλλιώς πάντα είναι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι εκεί. Αγαπούν τον Ολυμπιακό. Το μοναδικό μήνυμα που θα μπορούσα να τους στείλω είναι ότι είμαι ένας από αυτούς. Μετά από 3 χρόνια που βρέθηκα στην ομάδα και όσα ζήσαμε μαζί στο τέλος ενώνεσαι με τον κόσμο. Είμαι και εγώ κομμάτι τους».

Αναφερόμενος στο τελικό του Conference League: «Δεν ξέρω. Το σκέφτομαι. Δεν θέλω να αγχωθώ γιατί είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι ένας τελικός. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Θα εμψυχώσω όσο μπορώ, ώστε ο Ολυμπιακός να μπορέσει να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν πρόκειται να αναλύσω το παιχνίδι. Όχι. Όχι δεν είναι η στιγμή. Θα το δω σαν οπαδός. Εμείς οι προπονητές έχουμε τη συνήθεια να αναλύουμε. Θα είμαι σε διακοπές. Θα είμαι χαλαρός και θα το δω σαν οπαδός. Θα εμψυχώνω. Δεν είμαι τόσο χούλιγκαν. Δεν είμαι, όμως ναι. Θα το δω από απόσταση και δεν πρόκειται να το αναλύσω».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk