ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση κατά Τραμπ: Ο 20χρονος δράστης είχε απορριφθεί από την ομάδα σκοποβολής του σχολείου αλλά είχε παίξει σε διαφήμιση [Βίντεο]

Η Απόρριψη από την Ομάδα Σκοποβολής

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 20χρονος άνδρας που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ είχε απορριφθεί από την ομάδα σκοποβολής του σχολείου του λόγω της κακής του επίδοσης. Δύο πρώην συμμαθητές του, που μίλησαν στη New York Post, περιέγραψαν πως ο νεαρός είχε λάβει μέρος στα δοκιμαστικά πυροβολώντας από την πιο εύκολη θέση αλλά είχε αστοχήσει πλήρως.

Κωμικά Κακή Επίδοση

Ένας από τους πρώην συμμαθητές, ο Τζέιμισον Μέρφι, ανέφερε ότι ο νεαρός είχε χάσει τον στόχο για περίπου έξι μέτρα: «Έλαβε μέρος στα δοκιμαστικά και ήταν τόσο κωμικά κακή η βολή του που δεν μπήκε ποτέ στην ομάδα και αποχώρησε από την πρώτη ημέρα». Ένας δεύτερος συμμαθητής επιβεβαίωσε την άσχημη βολή του νεαρού, λέγοντας πως «δεν μπορούσε καν να πυροβολήσει. Ήταν μια πολύ άσχημη βολή».

Ανησυχίες του Προπονητή

Οι δύο νέοι ανέφεραν επίσης τους προβληματισμούς του προπονητή σκοποβολής μετά τη δοκιμή του Κρουκς. Ο προπονητής, που είχε εκπαιδεύσει ελεύθερους σκοπευτές, μπορούσε να αντιληφθεί όταν κάποιος δεν ήταν κατάλληλος για την ομάδα. «Είχαμε παρατηρήσει ορισμένα πράγματα που είχε πει ο Τόμας και πώς ερχόταν σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Έλεγε πράγματα που ήταν κάπως ανησυχητικά», πρόσθεσε ένας από τους νέους που μίλησε για τον Κρουκ. Ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο νεαρός δράστης υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού.

Ακόμη,

Μικρή εμφάνιση σε διαφήμιση της BlackRock είχε πραγματοποιήσει πριν μερικά χρόνια ο Τόμας Κρουκς, ο 20χρονος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει το Σάββατο τον Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο, μέσω δήλωσης που έστειλε στο Reuters ένας εκπρόσωπός της. «Το 2022, προβάλαμε μια διαφήμιση με έναν καθηγητή από το λύκειο Bethel Park, στην οποία εμφανίστηκαν για λίγο στο παρασκήνιο αρκετοί μαθητές, μεταξύ των οποίων και ο Τόμας Μάθιου Κρουκς», ανέφερε ο εκπρόσωπος της BlackRock.

Δείτε τη διαφήμιση:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk