ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με Οπαδικά Κίνητρα στη Λαμία: Τέσσερις Τραυματίες – Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ

Η Έναρξη του Συμβάντος

Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε σε ένα παραλιακό μπαρ στη Λαμία, όπου μια ομάδα πέντε νεαρών προκάλεσε την παρέα παιδιών από τη Στυλίδα. Οι νεαροί ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζουν, δημιουργώντας μία ένταση που κατέληξε σε βίαιο συμβάν.

Η Επίθεση

Μετά την αποχώρηση της παρέας από τη Στυλίδα, οι “νταήδες” επιχείρησαν να τους κλείσουν τον δρόμο οδηγώντας ένα μαύρο Mercedes. Η ομάδα των νεαρών άρχισε να χτυπά με μαχαίρια, σφυριά, και κλομπ, αφήνοντας τέσσερα άτομα τραυματισμένα. Ένας νεαρός δέχτηκε δύο μαχαιριές στο χέρι, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε στην πλάτη. Επίσης, ένας 17χρονος και ο 48χρονος πατέρας ενός από τα θύματα χτυπήθηκαν με σφυρί.

Οι Ενέργειες της Αστυνομίας

Μετά την επίθεση, τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας και στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο οι αναζητήσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Συνεχιζόμενες Έρευνες

Σύμφωνα με το Lamia Report, οι αστυνομικοί του Τμήματος Στυλίδας διεξάγουν προανάκριση, αποκαλύπτοντας ότι μεταξύ των πέντε δραστών είναι και ένας 17χρονος, ο οποίος είχε εμπλακεί πρόσφατα σε έναν άλλο τραυματισμό με μαχαίρι. Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τη σύλληψη των υπαιτίων.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk