ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 23χρονου σλοβακικής καταγωγής από το βουνό Μιτσικέλι Ιωαννίνων

Η Εξαφάνιση

Συναγερμός σήμανε με την εξαφάνιση του 23χρονου Γιαν Κουρέκ στις 10 Ιουλίου 2024 από το βουνό Μιτσικέλι Ιωαννίνων. Ο Γιαν, σλοβακικής καταγωγής, είχε πάει για camping στο βουνό και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Τα Στοιχεία του Εξαφανισμένου

Ο Γιαν Κουρέκ έχει ύψος 1.85 μέτρα, είναι αδύνατος, με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Δυστυχώς, παραμένει άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Η οικογένειά του ανησυχεί ιδιαίτερα για την ασφάλειά του.

Ενέργειες και Συνεργασίες

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γιαν Κουρέκ και δημοσιοποίησε τα στοιχεία του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. Η δημοσιοποίηση έγινε στις 19 Ιουλίου με σκοπό την κινητοποίηση όλων για τον έγκαιρο εντοπισμό του νεαρού. Ο οργανισμός βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το προξενείο της Σλοβακίας και τις αστυνομικές αρχές για να συντονίσει τις προσπάθειες έρευνας.

Πώς Μπορείτε να Βοηθήσετε

Εάν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του Γιαν Κουρέκ, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τις τοπικές αρχές ή με το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η άμεση και συντονισμένη δράση μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη για την ασφαλή του επιστροφή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk