ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση Σταυρούλας: Νέες αποκαλύψεις- Οι απαντήσεις που δίνει η συγκάτοικος [Βίντεο]

Η υπόθεση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιάς από την Κυψέλη συνεχίζει να καλύπτεται από έναν πέπλο μυστηρίου. Οι αρχές έχουν αναλάβει την υπόθεση και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, δείχνοντας έτσι τη σοβαρότητα του θέματος.

Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά, 53 ετών, εξαφανίστηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η δήλωση εξαφάνισης καθυστέρησε πολύ να γίνει. Πράγματι, χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να ανακηρυχθεί επίσημα ως αγνοούμενη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αρχές κλήθηκαν να ακούσουν την κατάθεση της συγκατοίκου της Σταυρούλας, με την οποία ζούσε εδώ και 26 χρόνια. Παρόλα αυτά, η συγκατοίκηση δεν μπορούσε να θυμηθεί την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης.

Η υπόθεση αυτή προκαλεί ανησυχία και αναστάτωση στην τοπική κοινότητα και τα μέσα ενημέρωσης ακολουθούν στενά τις εξελίξεις. Οι έρευνες συνεχίζονται και η ελπίδα είναι ότι θα βρεθούν στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις για το τι συνέβη στη Σταυρούλα Γκουγκουλιά.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk