ΔΙΑΦΟΡΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Επικό Τρολάρισμα στον Τεντόγλου – Μια Μέρα θα Γίνεις και Εσύ Ρέκορντμαν

Η Φιλία των Δύο Πρωταθλητών

Οι Έλληνες πρωταθλητές, Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου, έχουν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία μέσα από τον αθλητισμό. Πρόσφατα, οι δύο αθλητές βγήκαν για φαγητό λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα.

Το Ρεκόρ του Καραλή και το Απωθημένο του Τεντόγλου

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, πετώντας στα 5.93 μέτρα στο πρωτάθλημα του Βόλου. Από την άλλη, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα στον αθλητισμό, έχει ένα μεγάλο απωθημένο: το πανελλήνιο ρεκόρ στο μήκος που κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από το 1982 με 8,66 μέτρα. Σε κάθε του δήλωση, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρεται σε αυτό το στόχο.

Το Τρολάρισμα και το Σχόλιο του Τσιτσιπά

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους εξόδου, ο Εμμανουήλ Καραλής δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον 26χρονο ολυμπιονίκη, λέγοντας του «μια μέρα θα γίνεις και εσύ ρέκορντμαν». Το σχόλιο αυτό προκάλεσε γέλια και καλή διάθεση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γνωστός για το χιούμορ του και την αγάπη του για το αθλητικό πνεύμα, σχολίασε επίσης την ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με χιουμοριστική διάθεση.

Ο «Μανόλο» ανέβασε φωτογραφίες τους στα social media και έγραψε: «Μπορεί να μην έχεις Πανελλήνιο Ρεκόρ (ακόμα) ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμεν …να είσαι καλά». Από ό,τι φαίνεται ο Καραλής άφησε τον Τεντόγλου να πληρώσει και μετά τον τρόλαρε με την ανάρτησή του.

Instagram will load in the frontend.
==

Την ανάρτηση σχολίασε δε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισημαίνοντας τα… ποτά που ήπιαν οι δύο αθλητές γράφοντας «Τους ήπιατε τους χυμούς σας» καθώς οι δύο αθλητές φαίνεται πως απόλαυσαν το κρασί τους.

Αυτές οι στιγμές δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά των αθλητών και τη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ τους. Καραλής και Τεντόγλου συνεχίζουν να προσφέρουν όχι μόνο αθλητικές επιτυχίες αλλά και στιγμές γέλιου και χαράς στους θαυμαστές τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk