ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος Χωρίς Όρους ο 51χρονος που Πυροβόλησε και Σκότωσε Αλεπού στη Θεσσαλονίκη

Εισαγωγή στην Υπόθεση

Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 51χρονος που κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε μία αλεπού σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για θανάτωση ζώου και σήμερα το πρωί απολογήθηκε στην 2η τακτική ανακρίτρια.

Οι Συνθήκες της Σύλληψης

Ο άντρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία κατοίκων της περιοχής που άκουσαν τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν το κέντρο της άμεσης δράσης. Οι αρχές έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του κατηγορούμενου. Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Η Παρουσία Άγριων Ζώων στη Θεσσαλονίκη

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που άγρια ζώα βρίσκονται σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει ξανά την εμφάνισή τους στον αστικό ιστό, σε διάφορες περιοχές του νομού, αγριογούρουνα και άλλα άγρια ζώα. Οι κάτοικοι ανησυχούν για την ασφάλειά τους και την προστασία των ζώων, ενώ οι αρμόδιες αρχές καλούνται να διαχειριστούν την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η υπόθεση αυτή φέρνει στο προσκήνιο τα ζητήματα που σχετίζονται με την παρουσία άγριων ζώων σε αστικές περιοχές και την ανάγκη για αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισης τους. Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk