LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Φωτογραφίες από τη Βραδινή της Έξοδο στην Άνδρο

Εισαγωγή στη Βραδινή της Έξοδο

Μερικά στιγμιότυπα από τη βραδινή της έξοδο στην Άνδρο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο νησί από τις αρχές του καλοκαιριού και απολαμβάνει τις διακοπές της, αφού επέλεξε να μην ανανεώσει με το Mega για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Η Παραμονή της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει τον περισσότερο χρόνο της φέτος το καλοκαίρι στην Άνδρο, όπου και απολαμβάνει την ηρεμία και τη φυσική ομορφιά του νησιού. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μένοντας έτσι σε επαφή με το κοινό της.

Φωτογραφίες από τη Βραδινή της Έξοδο

Αυτή τη φορά, η Μενεγάκη ανάρτησε δύο φωτογραφίες από βραδινή της έξοδο στο Μπατσί της Άνδρου. Στη μία από αυτές ποζάρει με φόντο το λιμάνι, φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το στυλ της και την καλοκαιρινή της διάθεση. Οι φωτογραφίες της έχουν ήδη συγκεντρώσει πολλά likes και θετικά σχόλια.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk