LIFESTYLE

Ελένη Καρουσάκη: «Ο πατέρας μου το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, είναι ο ήρωας μου»

Η Τελετή Αποχαιρετισμού

Η κηδεία του Κώστα Καρουσάκη ήταν μια συγκινητική στιγμή για την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Παρούσα ήταν η δεύτερη σύζυγός του και οι δύο του κόρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελένης Καρουσάκη, που με δάκρυα στα μάτια μοιράστηκε τις τελευταίες αναμνήσεις της για τον πατέρα της.

Μνήμες και Συναισθήματα

Η Ελένη, η οποία είναι λαϊκή τραγουδίστρια όπως ο πατέρας της, συνέδεσε την οικογενειακή παράδοση με τις συγκινητικές μνήμες του πατέρα της. Μιλώντας στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε τις τελευταίες στιγμές τους και την επιθυμία της να μην τον χάσει, ειδικά ύστερα από την απώλεια της μητέρας της.

Η Δύναμη του Πατέρα

«Ό,τι θέλει ο Θεός», ήταν τα λόγια του Κώστα Καρουσάκη, τα οποία έχει αποτυπωμένα η Ελένη στην καρδιά της. Με αποφασιστικότητα, της παράγγελε να συνεχίσει το λαϊκό τραγούδι, ένα ορατό σημάδι της κληρονομιάς που αφήνει πίσω του. «Το πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή», τονίζει η Ελένη, καταλήγοντας ότι ο πατέρας της είναι ο ήρωάς της. Οι λέξεις αυτές αποτυπώνουν τη δυσκολία, αλλά και την αγάπη που χαρακτήριζε τη σχέση τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk