ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στο Δίστομο: Πατέρας 3 παιδιών ο άτυχος 51χρονος οδηγός φορτηγού – Η ηρωική προσπάθειά του να αποτρέψει μεγαλύτερη τραγωδία

Ο Τραγικός Θάνατος του Μπάμπη Γαραντωνάκη

Ο Μπάμπης Γαραντωνάκης, ένας 51χρονος οδηγός φορτηγού και πατέρας τριών παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Δίστομο. Ο άτυχος οδηγός είχε καταγωγή από το Ρέθυμνο και είχε εκφράσει παράπονα για τα φρένα του οχήματος, σύμφωνα με τον αδελφό του.

Το Δυστύχημα στον Άγιο Νικόλαο Διστόμου

Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν το φορτηγό που μετέφερε κάρβουνα σε εργοστάσιο άρχισε να κινείται εκτός ελέγχου λόγω προβλήματος στα φρένα. Ο Μπάμπης Γαραντωνάκης αντιλήφθηκε την κατάσταση και κατέβαλε ηρωικές προσπάθειες να αποτρέψει μεγαλύτερη τραγωδία, αποφεύγοντας πεζούς, διερχόμενους οδηγούς και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

Οι Τελευταίες Στιγμές και οι Εκρήξεις

Η πορεία του φορτηγού σταμάτησε όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του λόγω του φορτίου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να κυλήσει σε γκρεμό. Η πτώση προκάλεσε τρεις διαδοχικές εκρήξεις, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά στο σημείο. Δυστυχώς, ο οδηγός εγκλωβίστηκε και εντοπίστηκε τελικά απανθρακωμένος.

Η ηρωική προσπάθεια του Μπάμπη Γαραντωνάκη να αποτρέψει μεγαλύτερη τραγωδία αποτελεί παράδειγμα αυτοθυσίας και γενναιότητας. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk