ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα στη Ζάκυνθο: Νεκρή 58χρονη γυναίκα μετά από πτώση σε χαντάκι

Εισαγωγή

Στην περιοχή του Βανάτου στη Ζάκυνθο, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Μια 58χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητό της, το οποίο εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαντάκι.

Πληροφορίες για το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 58χρονη είχε μόλις αποχωρήσει από το νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου είχε επισκεφθεί λόγω αδιαθεσίας. Στη διαδρομή προς το σπίτι της, η γυναίκα φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, με συνέπεια να πέσει σε χαντάκι κατά μήκος του δρόμου. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 12:15 το μεσημέρι.

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος

Αυτή τη στιγμή, οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες που προηγήθηκαν της εκτροπής του αυτοκινήτου. Σημαντικό είναι να διαπιστωθεί αν η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία οποιαδήποτε στιγμή πριν την πτώση ή αν αυτή προήλθε από κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο την οδήγησε στην εκτροπή του οχήματος. Η έρευνα συνεχίζεται και όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το δυστύχημα αναμένεται να διευκρινηστούν σύντομα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk