LIFESTYLE

Διονύσης Πρώιος: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης του MasterChef

Ο θάνατος του Διονύση Πρώιου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώθηκε ο θάνατος του Διονύση Πρώιου, του πρώην παίκτη του MasterChef. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Διονύσης Πρώιος υπέστη σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, το οποίο οδήγησε σε μοιραία τραυματισμό. Η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τους φίλους και την οικογένειά του.

Η ανάρτηση της φίλης του

Η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, αποκάλυψε την είδηση μέσω κοινωνικών δικτύων, γράφοντας: «Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.» Αυτή η ανάρτηση τόνισε το πόσο αγαπητός ήταν ο Διονύσης σε όλους γύρω του, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά αγάπης και φιλία

Ο Διονύσης Πρώιος συμμετείχε στο Masterhef 4 όπου και είχε συγκινήσει με την ιστορία για το τροχαίο δυστύχημα με το οποίο «έχασε» τον γιο του. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, ο 58χρονος οδηγούσε την ίδια μηχανή η οποία πριν χρόνια στοίχησε τη ζωή του γιου του.

Ο Διονύσης Πρώιος δήλωνε για τον γιο του: «Σήμερα που δεν τον έχω, νιώθω ενοχές ακόμα και για μία φωνή που μπορεί να του έβαλα. Δόξα τω Θεώ όμως είχαμε πολύ καλή σχέση.

Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 31 χρονών και τον είδα 7 φορές στη ζωή μου -την 7η τον κουβαλούσα. Ο γιος μου πέθανε 20 χρονών, και ήμουν πάντα δίπλα του, μέρα-νύχτα, στις αρρώστιες του, στην πείνα του… Καλύτερα 20 χρόνια, όπως αυτά που έζησα με τον γιο μου, παρά τα 30 που έζησα με τον πατέρα μου».

Η κληρονομιά του Διονύση

Ο Διονύσης Πρώιος, γνωστός για τη συμμετοχή του στο MasterChef, είχε αποκτήσει ένα μεγάλο κύκλο θαυμαστών αλλά και φίλων, οι οποίοι θα θυμούνται πάντα το ταλέντο και την προσωπικότητά του. Ο θάνατός του είναι μια απώλεια που δεν πλήττει μόνο τον κόσμο του μαγειρικού διαγωνισμού, αλλά και όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Η κληρονομιά του θα παραμείνει στους καρδιές μας.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk