ΕΛΛΑΔΑ

Διάλογοι ΣΟΚ από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα – «Το ευχαριστήθηκα… και καλά της κάναμε»

Εισαγωγή στην υπόθεση

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που αφορούν τον ξυλοδαρμό μιας 14χρονης κοπέλας από συνομήλικές της στη Γλυφάδα έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και εκτός αυτής. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, συνεχίζει να φέρνει στην επιφάνεια ανησυχητικές πληροφορίες και στην εκδοχή των γεγονότων.

Η ανησυχία του πατέρα

Ο πατέρας του θύματος εξέφρασε τη σοβαρή ανησυχία του σχετικά με τις συνομιλίες που διέρρευσαν από την ομάδα των κοριτσιών που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Η καταγραφή των συνομιλιών δείχνει ότι η κοπέλα, μέλος της επιθέσεως, σχεδιάζει νέα επίθεση, σχολιάζοντας: «σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε». Αν οι πληροφορίες αποδειχτούν αληθινές, δεν αποκλείεται μία τρίτη, ίσως και μοιραία επίθεση να προγραμματίζεται.

Η αναταραχή στο διαδίκτυο

Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει αντίκτυπο και στους λοιπούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι συζητούν τις λεπτομέρειες της επίθεσης, εκφράζοντας ένταση και αναστάτωση. Παράλληλα, οι αρχές έχουν αρχίσει έρευνες για την ταυτοποίηση άλλων συμμετεχόντων και τον περιορισμό των επικίνδυνων συμπεριφορών στο διαδίκτυο. Η κατάσταση του θύματος παραμένει κρίσιμη, με τον πατέρα του να αναφέρει ότι το παιδί ζαλίζεται διαρκώς.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk