LIFESTYLE

Δημήτρης Κόκοτας: Του βάζουν να ακούει μουσική για να τον βοηθήσουν, λέει η Ματίνα Παγώνη

Η Κατάσταση της Υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Σύμφωνα με τα λόγια της προέδρου της ΕΙΝΑΠ στο «Πρωινό», ο τραγουδιστής χρειάζεται πολύ χρόνο για την αποκατάστασή του.

Η Συνεισφορά της Μουσικής στην Αποκατάσταση

Ακόμη, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε ότι του βάζουν να ακούει μουσική για να τον βοηθήσουν. Η μουσική αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στην ψυχολογική και σωματική αποκατάσταση, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου η ανάρρωση είναι μακροχρόνια και δύσκολη.

Ειδικότερα, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Είναι στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και εκεί έχει περισσότερες ώρες με τους δικούς του ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερή η κατάστασή του, είναι δύσκολα τα πράγματα όπως καταλαβαίνετε. Γίνονται έλεγχοι για τον εγκέφαλό του ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Πιστεύουμε ότι χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα για να δούμε την εξέλιξη της κατάστασης αυτής».

Σταθερή Αλλά Δύσκολη Κατάσταση

Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σταθερή, αλλά τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Γίνονται τακτικοί έλεγχοι για τον εγκέφαλό του, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει βελτίωση με την πάροδο του χρόνου. Η υπομονή και η συνεχής φροντίδα είναι κρίσιμες παράμετροι στην πορεία της αποκατάστασης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk