LIFESTYLE

Δημήτρης Κόκοτας: Τη συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση του έβαλε να ακούσει η σύζυγός του

Μια Συγκινητική Αφίερωση

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Καλλιμάρμαρο, το Σάββατο 5/10, η Άννα Βίσση έκανε μια συγκινητική αναφορά στον Δημήτρη Κόκοτα. Αυτή η ανταπόκριση από την αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε αίσθημα και συγκίνηση στους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια, ερμήνευσε το τραγούδι ‘Στο ‘χω πει’, το οποίο έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η Αντίδραση της Οικογένειας

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, μιλώντας στην δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου στην εκπομπή Super Κατερίνα, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την Άννα. «Η Άννα Βίσση είναι μια και μοναδική. Αγαπημένη του αδελφού μου σίγουρα και μεγάλη αγαπημένη του μπαμπά μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την αφιέρωση στον αδελφό μου», δήλωσε. Οι λέξεις της αποδεικνύουν τη βαθιά εκτίμηση που έχουν οι κοντινοί του Δημήτρη για την Άννα.

Συγκίνηση και Υποστήριξη

Από την πλευρά της, η σύζυγός του Δημήτρη αναγνώρισε την συγκίνηση που της προκάλεσε η αφιέρωση. Η επιθυμία της ήταν να μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τον Δημήτρη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

«Άκουσα την αφιέρωση που έκανε η Άννα Βίσση στον Δημήτρη και το τραγούδι που τραγούδησε από μια φίλη που ήταν μέσα στο στάδιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Συγκινήθηκα και εγώ και η μικρή. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν ξεχνάνε τον Δημήτρη και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην ίδια την Άννα Βίσση που έστειλε τη δική της θετική ενέργεια αλλά και όλου του κόσμου που ήταν εκεί.

Στο επισκεπτήριο της Κυριακής έβαλα το τραγούδι στον Δημήτρη να το ακούσει με την φωνή της Άννας Βίσση. Σας ευχαριστούμε που δεν ξεχνάτε τον Δημήτρη» είπε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk