LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: «Ο δικός μου έρωτας έμεινε στην Κρήτη»

Η συγκινητική αναφορά της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου J2US, έκανε μια συγκινητική αναφορά στον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Μπισμπίκη, κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Η αφορμή για αυτή την αναφορά ήταν η τρυφερή ερμηνεία του Γιώργου Αμούτζα και της Τάνιας Μπρεάζου στη σκηνή του σόου το βράδυ της Παρασκευής.

Τα λόγια της Δέσποινας Βανδή

Όταν της δόθηκε ο λόγος, η Δέσποινα Βανδή σχολίασε με νόημα: «Δε ξέρω τι να πρωτοπώ! Βλέπω τον έρωτα πως γράφει επάνω στη σκηνή και μένα ο δικός μου έρωτας έμεινε στην Κρήτη. Ήρθα εδώ για τον τελικό, τα φιλιά μου στην Κρήτη! Εκεί στο νότιο Ρέθυμνο και σε όλη την παρέα που μπορεί να μας βλέπει αυτή τη στιγμή. Ναι, ένας φίλος μας φιλοξένησε εκεί».

Σχόλια για τους διαγωνιζόμενους

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Βανδή απευθύνθηκε στον Γιώργο Αμούτζα με τα εξής λόγια: «Λοιπόν, θέλω να σου πω κάτι Γιώργο. Είσαι πάρα πολύ τυχερός που είσαι με την Τάνια. Πάρα, πάρα πολύ τυχερός. Εντάξει, εσύ μπορεί να το μεταφράζεις διαφορετικά και καλά κάνεις, αλλά ρε Τάνια έχεις μια φωνή που… δεν υπάρχουν τέτοιες φωνές στην Ελλάδα. Είσαι συγκλονιστική».

Το μήνυμα στον Βασίλη Μπισμπίκη

Με αυτόν τον τρόπο, η Δέσποινα Βανδή έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στον Βασίλη Μπισμπίκη, διαμέσου αέρος J2US, κατά τον μεγάλο τελικό που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha το βράδυ της Παρασκευής.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk