LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση της κόρης της μετά το επεισόδιο στην Τουρκία

Η Ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μελίνα Νικολαΐδη εξέφρασε τη στήριξη και την αγάπη της προς τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, μετά το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 17/07 στο Τσεσμέ της Σμύρνης. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη της συναυλία όταν είδε μια τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλάτη της σκηνής, δίπλα στην τουρκική σημαία.

Η Απόφαση της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή ζήτησε αρχικά να κατέβει η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Μη αποδεχόμενη την κατάσταση, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από το χώρο και εν συνεχεία από την Τουρκία. Το γεγονός αυτό πήρε τεράστιες διαστάσεις, με πολλές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως από Τούρκους χρήστες που την προτρέπουν να μην ξαναεπισκεφθεί τη χώρα τους.

Η Επιστροφή στην Ελλάδα

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Ελλάδα και από τότε έχει δίπλα της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι φυσικά και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Το πρωί της Παρασκευής 19/07, η Μελίνα δημοσίευσε ένα βίντεο με τη μητέρα της σε ένα καράβι, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό τους. Αυτή η ανάρτηση δείχνει τη στήριξη και την αγάπη της κόρης προς τη μητέρα της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk